2017. feb 13.

Holnap Valentin nap! Még nincs ötleted? Segít a Géniusz Könyváruház!

írta: Könyv Forrás
Holnap Valentin nap! Még nincs ötleted? Segít a Géniusz Könyváruház!

Igen, holnap jön a szerelmesek piros betűs ünnepe, a Valentin nap! Természetesen, az sem jó, ha átesünk a ló túloldalára és összevásárolunk mindenféle rózsaszín habos-babos kacatot, de azért valamivel mégis csak meg kéne lepni Őt... Nemde? Nem valami nagy dologgal... De valamivel mégiscsak. Úgy gondoljuk ennek az egyik legjobb és egyik talán legegyedibb módja, hogy ha egy jó könyvvel leped meg a kedvesed! Hogy miért?

Mert így igazán személyre szabott ajándékkal kedveskedhetsz!

book-623163_960_720.jpg

(Kép forrása: pixabay.com)

Hogy mire gondolunk? Elsősorban arra, hogy attól mert Valentin nap lesz, természetesen nem kötelező romantikus könyvvel meglepni a választottadat, hiszen lehet, hogy az teljesen nem az ő stílusa, így lehet annyira nem is örülne neki. Inkább sport rajongó? Nyugodtan lepd meg egy sport könyvvel, vagy akár valamelyik híres sportoló (pl. Neymar, Christiano Ronaldo, Messi) életrajzával! Vagy inkább az extrém sportok állnak hozzá közelebb? Lepd meg egy jó hegymászós, vagy túrázós könyvvel (például az egyik legújabbal: Beck Weathers és Stephen G. Michaud Túléltem az Everestet című mesterművével), vagy ami még szintén egy nagyon menő (és nem mellesleg még rendkívül hasznos is) a túlélésről szóló könyvek. Ennek egyik legnagyobb mestere ugyebár Bear Grylls, de a SAS túlélési kézikönyv is letehetetlen ám! Sőt, nem is, hogy letehetetlen! Mindig magával kellene hordania egy példányt belőle az embernek! ;-)

De az is lehet, hogy a kedves épp a krimikre bukik, vagy inkább a tudományos-fantasztikus műfaj szerelmese... Ebben az esetben Philip K. Dick, Robin Cook, Stephen King, Ransom Riggs (igen ő Vándorsólyom kiasszony különleges gyermekei sorozat szerzője), Cassandra Clare, Michael Crichton (hozzáköthető például a Gömb, vagy a Jurrasic Park sorozat), Darren Shan, Dan Simmons (ő a Hyperion sorozat atyja) könyveit ajánljuk a legjobb szívvel!

Láthatjátok tehát, hogy nem feltétlenül muszáj "csöpögni"... Lehet vagány könyveket is választani! De elsősorban azt tartsátok szem előtt, hogy milyen stílusú könyvekre bukik az, akit meglepnétek! Ne feledjétek:

Egy jó könyvvel sosem lehet melléfogni! :-)

book-1291164_960_720.jpg

(Kép forrása: pixabay.com)

Szólj hozzá