2017. feb 20.

A legjobban várt könyvek 2017 elején I. - Nektek melyik a kedvencetek?

írta: Könyv Forrás
A legjobban várt könyvek 2017 elején I. - Nektek melyik a kedvencetek?

Év elején általában mindig igyekszik az ember bizakodással előre tekinteni. Nincsen ez másképp ebben az évben sem. Most megmutatunk nektek néhány könyvet, amelyeket már nagyon várunk, hogy megérkezzen és mind belevethessük magunkat...

Árnyak és jelek

 

9634320241.jpg

 

Veronica Roth mondhatni "kitörölhetetlenül" beírta magát a bestseller szerzők közé. Gondoljatok csak a Lázadóra, vagy a Hűségesre (amelyeket még meg is filmesítettek). Nos, új könyvében is hasonló fordulatokra és kalandokra számíthatunk, ezúttal azonban hőseink kalandjai már nem csak a Földön, de az egész galaxison át fognak ívelni. De többet nem árulhatunk el: Klikk ide!

Északi mitológia

 

9634192329.jpg

 

Neil Gaiman könyveit egyébként is imádjuk és valamilyen szinten az eddigieket is áthatotta a skandináv kultúra, de most igazi különlegességnek ígérkeznek a klasszikus északi mitológiai történetek az ő átiratában. Valószínűleg, valahol mélyen a gyerekkori Gyűrűk ura rajongására vezethető vissza ezen mű születése: Klikk ide!

Fekete lyukak

 

9632520995.jpg

 

Így a címe alapján valami közepes kategóriájú sci-fi könyvre is gondolhatnánk... De nem! Ez egy felső kategóriás tudományos könyv. Imádjuk az egyik legismertebb elméleti fizikus Stephen Hawking stílusát, aki tényleg képes úgy írni a Világegyetem legbonyolultabb jelenségeiről, hogy még a fizikában kevésbé jártasak is megérthetik a világunk működését: Klikk ide!

A maffia szívében - Maffia-trilógia III.

 

6155596193.jpg

 

Azért a magyar szerzőket se hagyjuk ki! Borsa Brown már tényleg elég nagy rajongó tábort tudhat magáénak, amit az Arab-trilógiával alapozott meg. Ám nem csak ez a vonal van, hanem a Maffia sorozat is. A hamarosan érkező új könyvéből nagyon sok titok fog kiderülni, ennyit elárulhatunk: Klikk ide!

Pengék városa

 

9634191902.jpg

 

Robert Jackson Bennett mindig lenyűgöző világokat varázsol elénk! Ezt mindenki elismeri (gondoljatok csak például a Lépcsők városára). Ezúttal sem lesz ez másként: Klikk ide!

Magányos farkas

 

9632936413.jpg

 

Egy-egy új Jodi Picoult könyv érkezése előtt mindig nagyon izgatottak vagyunk, hiszen egészen egyszerűen az amerikai írónő nem tud rossz könyvet írni! Legyen szó akár romantikáról, akár szerelemről, mesteri érzékkel fonja a szálakat. Hamarosan érkező új könyvében sem lesz ez máshogy, ám most kicsit el fog térni a megszokott zsánerektől. Hogy miben? Derítsd ki: Klikk ide!

 

Holnap is jövünk!

Tartsatok velünk! :-)

new-years-eve-1941665_960_720.jpg

(Kép forrása: pixabay.com)

Szólj hozzá

neil gaiman stephen hawking magányos farkas jodi picoult fekete lyukak veronica roth északi mitológia borsa brown arab trilógia robert jackson benett pengék városa maffia szívében árnyak és jelek