2017. feb 22.

A legjobban várt könyvek 2017 elején II. - Nektek melyik a kedvencetek?

írta: Könyv Forrás
A legjobban várt könyvek 2017 elején II. - Nektek melyik a kedvencetek?

Sajnos tegnap nem tudtunk írni nektek technikai okokból, de ma pótoljuk! Folytatódik tehát listánk az éveleji legjobban várt könyvekről! Vágjunk is bele...

A fáraó

 

9639124608.jpg

 

Wilbur Smith könyveit egyszerűen imádjuk! Nincs is rá jobb szó ennél. Szinte az összes könyve remekmű, nincs még egy olyan szerző, aki ilyen izgalmas kalandregényeket tudna írni (előre is elnézést az elfogultságért!). Győződjetek meg róla ti is: Klikk ide!

Grill & tűz - 120 különleges recept kerti grillpartikhoz

 

9630986433.jpg

 

Ebben a ramaty időben már nagyon várjuk a jó időt! Ti is? No meg természetesen azt, hogy végre le lehessen porolni és be lehessen izzítani a kerti sütő-főző eszközöket. Ezért is várjuk már annyira Henston Blumenthal könyvét, amelyben Rich Harris osztja meg a legjobb füstölt csirkeszárny (és egyéb ínyencségek) elkészítésének titkát. Tudjátok mivel foglalkozik Rich Harris? ÉLETSTYLST... Igen! Mi is pont így néztünk, mit most valószínűleg ti! Ezért is vagyunk kíváncsiak erre a könyvre annyira: Klikk ide!

Egy ropi filmes naplója - Greg Heffley meghódítja Hollywoodot - kemény

8963399966.jpg

 

Hogy miért? Mert az összes Ropi-regény marha jó. (Lehet, hogy külön cikkért kiált a sorozat? Könnyen előfordulhat!). Ezt egyszerűen felesleges is bizonygatni. Abszolút az utóbbi néhány év egyik bestseller sorozata és tök érdekes, hogy mindegyik rész nagyon jó külön-külön is. Nincs minőségromlás (mint általában a folytatásos sorozatok esetében). Ugye ti is várjátok? Klikk ide!

Pornó - Trainspotting 2.

 

9632275093.jpg

 

Igen, mondhatjátok, hogy ő már szerepelt egy másik cikkben is. Ez igaz! De mi akkor is várjuk nagyon! A filmet is és a könyvet is! Ha ti is így vagytok vele: Klikk ide!

Aludj jól - Meddig mennél el a szeretteidért?

 

6155676390.jpg

 

Rachel Abbott könyvei mindig egy kicsit megosztóak. Egyesek szeretik a stílusát, míg mások nem. Nekünk az a véleményünk, hogy nagyon jó kis krimiket ír. Pontosan ezért szerepel ezen a listán is, mert az új könyve is nagyon jónak ígérkezik: Klikk ide!

És ti melyiket várjátok a legjobban? :-)

pf-2017-1936157_960_720.jpg

(Kép forrása: pixabay.com)

Szólj hozzá

grill a fáraó wilbur smith jeff kinney rachel abott ropi naplója