2017. már 13.

Irvine Welsh klasszikusa már nem csak a vásznon, hanem a könyvespolcodon is ott lehet!

írta: Könyv Forrás
Irvine Welsh klasszikusa már nem csak a vásznon, hanem a könyvespolcodon is ott lehet!

Igen! Megérkezett a Trainspotting folytatása, Pornó - Trainspotting 2. címmel. Már írtunk róla a blogon korábban, úgyhogy már biztosan nagyon vártátok! Most már meg is rendelhetitek:

Pornó - Trainspotting 2.

 

9632275093.jpg

 

Egy kis fülszöveg: Begbie, Spud, most meg Renton - mind visszatértek az életembe, vissza Simon David Williamson lenyűgöző drámájának színpadára. Mondjuk az első két szánalmas lúzer az egész emberi fajra nézve sértést jelent, Renton viszont...


10 év telt el a Trainspotting nagy balhéja óta, de a Beteg Srác még mindig pocsékul érzi magát. Londonban megbukott mint üzletember, férj és apa, és most, minden egyéb lehetőségből kifogyva, a leithi kikötőben kocsmárosként próbál szerencsét. Mikor azonban felbukkan egy régi haver és egy új, csaj úgy dönt, a pornóbizniszből gazdagodni. Hamarosan Renton is megjelenik a képben, és Simon a régi sérelmeken (látszólag) túllépve közös balhéba kezd vele. Úgy tűnik, ezúttal minden összejön - de vajon képes lesz-e Simon féken tartani a frissen szabadult, egyre pszichopatább Begbie-t, míg beteljesíti a saját bosszúját? Sikerül-e összehozni a nagy dobást, és végre bekerülni a nagymenők közé? Bárhogy is alakul, ez a kokaintól és szextől fűtött ego-trip élete legnagyobb bulijának ígérkezik... Csapj le rá most: Klikk ide!

 

Szólj hozzá

trainspotting irvine welsh trainspotting 2