2017. ápr 03.

Jövő héten már HÚSVÉT! Néztél már ajándékot? I.

írta: Könyv Forrás
Jövő héten már HÚSVÉT! Néztél már ajándékot? I.

Így van, gőzerővel közeleg a Húsvét, ilyenkor általában azért megszoktuk lepni egymást valamivel. Főleg a gyerkőcöket. Erre természetesen gondolt a Géniusz Könyváruház is! Hogy mikkel? Alább kiderül...

Miket ajánlunk? Nos, mi alapvetően több korosztályban is gondolkodhatunk, hiszen természetesen nem ugyanannak örül egy felnőtt és egy gyermek. Gyermekek részére elsősorban a mese könyveinket ajánljuk. Már csak azért is, mert többre közülük, akár -50% KEDVEZMÉNNYEL csaphattok le: Klikk ide!

owl-1240961_960_720.jpg

(Kép forrása: pixabay.com)

De természetesen, nem csak a legkisebbekre gondoltunk, hanem azokra is, akik szeretnek kicsit kreatívkodni, például a húsvéti dekorációt saját kezűleg elkészíteni.Rájuk gondoltunk például HÚSVÉTI KREATÍV KÖNYV AKCIÓNKKAL, amelynek keretén belül -20% KEDVEZMÉNNYEL lehet lecsapni a legjobb kézműves könyveinkre: Klikk ide!

De gondoltunk azokra is, akik inkább valamilyen szabadban végezhető tevékenység közben érzik jól magukat! Itt direkt nem is bontottuk szét életkor alapján, hiszen teljesen elképzelhető (sőt, nagyon is üdvözlendő lenne, ha így lenne), hogy mondjuk a nagyi és az unoka együtt serénykedik a kertben. Így van! Ki is találhattátok, hogy KERTÉSZETI KÖNYV akcióval is készülünk nektek, amelynél egyes könyveket, akár -40% KEDVEZMÉNNYEL vásárolhattok meg! Nézzetek csak: Klikk ide!

garden-gnome-797570_960_720.jpg

(Kép forrása: pixabay.com)

Ne féljetek! Továbbra sem hagyunk titeket olvasnivaló nélkül! Holnap tovább folytatjuk ajánlónkat, hogy egy kicsit segíthessünk eligazodni az óriási kínálatban!

Addig nézelődjetek webáruházunkban!

www.geniusz.hu

Szólj hozzá

húsvét könyvajánló kertészkedés gyerekkönyv gyermekkönyv kreatív hobbi kertészeti könyv kreatív hobbi könyv