2017. máj 17.

Véget ér a BEXI-sorozat? Pont most? Majd meglátjuk! ;-)

írta: Könyv Forrás
Véget ér a BEXI-sorozat? Pont most? Majd meglátjuk! ;-)

Bizony! Egyik szemünk sír, a másik nevet... Miért? Örülünk nagyon, hiszen megérkezett Leiner Laura legújabb könyve, a BEXI-sorozat hatodik része, az Egyszer. Ugyanakkor kicsit elkenődöttek is vagyunk, hiszen ez a záró része a sorozatnak...

Úgy tűnik tehát, elértünk Leiner Laura egyik legsikeresebb könyvsorozatának végéhez. Jó persze, nyilván ez azt is jelenti, hogy az egyik legnépszerűbb (és legfiatalabb) magyar írónő majd egy új sorozatot fog indítani, de addig még valószínűleg azért várni kell. Mindenesetre addig is essetek neki a LEGÚJABB KÖNYVÉNEK:

Egyszer - Bexi-sorozat hatodik kötete

 

9000000002.jpg

 

A Bexi-sorozat befejező kötete. Bexi kezd besokallni a popszakmától. A lehetőség, hogy folytathatja tanulmányait, ráadásul olyasmivel foglalkozhat, amit igazán szeret, miközben megmaradnak neki a barátai, Aszádék, Antiék, Körte és persze a legfontosabb, Nagy Márk... túl szép, hogy igaz legyen. Azután az őrült hét után a balatoni nyaralóban minden megváltozott, Bexi és Nagy Márk kézen fogva léptek be, hogy együtt nézzenek szembe a kiadó tulajdonosával, de nem biztos, hogy a kapcsolatuk kibírja mindazt, ami rájuk vár. Rendeld meg most: Klikk ide!

Szólj hozzá

egyszer leiner laura bexi-sorozat bexi leiner laura egyszer hatodk rész