2017. dec 04.

Eseménydús hét előtt állunk! December 6-án a Mikulás, december 8-án Leslie L. Lawrence látogat el a Géniusz Könyváruházba!

írta: Könyv Forrás
Eseménydús hét előtt állunk! December 6-án a Mikulás, december 8-án Leslie L. Lawrence látogat el a Géniusz Könyváruházba!

Bizony! Minden könyvrajongót szeretnénk elkényeztetni, így tehát igyekeztünk mindenkinek jó kis programokat összehozni és hát igencsak ismert arcokat elhozni a Géniusz Könyváruházba! Nézzük csak:

December 6.:

A legkisebbekről fog szólni, hiszen a Géniusz Mikulás vár majd minden apróságot! :-) Sőt! 14:00 és 18:00 között, minden 6 éven aluli gyermeket meglepetést kap! De a kicsit idősebbeknek is érdemes benézni, hiszen aznap minden gyermek és ifjúsági könyvet -20% kedvezménnyel lehet majd megvásárolni! (A kedvezmény nem vehető igénybe tankönyvekre, nyelvkönyvekre és akciós könyvekre.)

mikulas-banner.jpg

De persze, nem állunk meg itt! Hiszen:

December 8.

A picit idősebbeknek kedveskedünk majd, hiszen az egyik legnagyobb kedvenc: Leslie L. Lawrence, az ország legsikeresebb írója fog ellátogatni a Géniusz Könyváruházba, hogy dedikálja nektek a legújabb: Matrjoska és az őrült szerzetes I-II. című könyvét. Apropó! Beszereztétek már a könyvét? Itt gyorsan és kedvezményesen tudjátok megrendelni: https://www.geniusz.hu/leslie_l_lawrence-matrjoska_es_az_orult_szerzetes_i-ii

2277.jpg

Mindenkit szeretettel vár a Géniusz Könyváruház! :-)

Ugye Ti is ott lesztek a rendezvényeinken?

Szólj hozzá

mikulás gyerekkönyv gyermekkönyv leslie l lawrence ifjúsági könyv géniusz könyváruház leslie l lawrence legújabb könyve leslie l lawrence matrjoska és az őrült szerzetes leslie l lawrence dedikalas géniusz mikukás