2020. ápr 28.

Legális kiegészítők, amelyek segítenek az ÉRETTSÉGIN!

írta: Könyv Forrás
Legális kiegészítők, amelyek segítenek az ÉRETTSÉGIN!

Persze-persze, mindannyian voltunk diákok, szóval mindenki ismer trükköket, hogy hogyan segítsen magán kicsit az ember az ÉRETTSÉGI VIZSGÁN. Mi azonban olyan kiegészítőket ajánlunk a figyelmetekbe, amelyeket, teljesen legálisan használhattok akár a konkrét vizsgán is...

Történelmi atlasz középiskolásoknak

tortenelmi_atlasz_kozepiskolasoknak_fi-504010903-2.jpg

Az egyetlen használható történelem atlasz az érettségi vizsgákon, ebben már nincs kronológia, viszont annál látványosabb és nagyszerű térképrészletek találhatóak benne, semmiképpen sem szabad otthon hagyni a nagy napon! Kiadói kódja: FI-504010903/2, Klikk ide a megrendeléshez!

 

Négyjegyű függvénytáblázatok

negyjegyu_fuggvenytablazatok_nt-16129-nat.jpg negyjegyu_fuggvenytablazatok_nt-15129-nat.jpg

Ezekből rögtön kétféle változatot is tudunk nektek mutatni! Mivelhogy, kétféle létezik belőle a "fehér" és a "sárga" (azért szoktak így hivatkozni rájuk, mert az egyiknek fehér a borítója, a másiknak pedig a sárga). A fehér részletesebb, mert ebben megtalálhatóak a matematikai, informatikai, fizikai, csillagászati, földrajzi és kémiai összefüggések (szóval emelthez mindenképpen ezt ajánljuk, illetve bár jelen sorok írója sem tett emelt szintű érettségit matekból, mégis ezt választotta anno), a sárgában pedig a matematikai, fizikai és kémiai összefüggéseket találhatjátok meg. A fehér kiadói kódja: NT-16129/NAT, a sárga kiadói kódja: NT-15129/NAT, Klikk ide a megrendeléshez!

Magyar helyesírási szótár (12. kiadás)

magyar_helyesirasi_szotar_a_magyar_helyesiras_szabalyai_12_kiadasa_szerint.jpg

A szótár 2017. május 1-jétől érvénybe lépő akadémiai helyesírás szabályzat legújabb, 12. kiadása alapján, az MTA Nyelvi Bizottsága tagjainak közreműködésében készült. Ezt is szintén használhatjátok a vizsgán. Klikk ide a megrendeléshez! Klikk ide a megrendeléshez!

Szólj hozzá

érettségi érettségi könyvek érettségi 2020 érettségi kiegészítő könyvek