2020. aug 19.

Kezdődik a tanév - A Géniusz Könyváruházban minden tankönyv és nyelvkönyv egy helyen megvásárolható!

írta: Könyv Forrás
Kezdődik a tanév - A Géniusz Könyváruházban minden tankönyv és nyelvkönyv  egy helyen megvásárolható!

Alig több, mint 1 hét múlva kezdetét veszi a 2020/2021-es tanév, így a szülők már gőzerővel keresik az iskolakezdéshez szükséges tanszereket és természetesen a tankönyveket és nyelvkönyveket. Ez utóbbiak esetében nyújt segítséget a Géniusz Könyváruház miskolci és ózdi üzlete és webáruháza, ahol minden tankönyv és nyelvkönyv 1 helyen beszerezhető!

tankonyv-banner.jpg

Ahogyan többen értesülhettek róla, e tanévtől már minden évfolyamon ingyen kapják meg a diákok az államtól a tankönyveket, ám ettől függetlenül sokan döntenek úgy, hogy megvásárolják ezeket a kiadványokat, hogy otthon is gyakorolhassanak a gyerkőccel, például mert az iskolában kapott könyveket nem lehet hazavinni, vagy épp nem lehet beleírni, de előfordulhat időközbeni iskolaváltás, vagy akár az is, hogy a tavaly használt tankönyvet vissza kell adni.

Bármelyik eset is álljon fent, a régióban élők tudják hová kell fordulniuk: a Géniusz Könyváruház miskolci és ózdi üzleteihez, vagy webáruházához, hiszen ezen üzletek és webes felület a régió azon könyváruházai, ahol minden tankönyv és nyelvkönyv egy helyen megtalálható!

Mely tankönyv kiadók könyvei találhatóak meg a Géniusz Könyváruház üzleteiben? Egyszerűen fogalmazva, szinte mindegyik! Az alsótagozaton legnépszerűbb, ma már az Oktatási Hivatalhoz tartozó Apáczai Kiadós tankönyvek éppúgy, mint a felső tagozaton legkeresettebb, ma már szintén a fentebbi kiadóhoz tartozó Nemzeti Tankönyv Kiadó és Újgenerációs tankönyvek.

 

Fontos, hogy a NAT 2020 keretében, az idei tanévtől megújulnak az 1., 5. és 9. osztályok tankönyvei, amelyeken már szinte kivétel nélkül az Oktatási Hivatal logója található meg. Természetesen a Géniusz Könyváruház üzleteiben ezek is megvásárolhatóak! Ezek mellett, az évek óta népszerű Mozaik Kiadó tankönyvei és atlaszai, illetve a Műszaki Kiadó méltán híres Hajdú-féle matemakai tankönyvei is megvásárolhatóak a Géniusz Könyváruház üzleteiben.

 

Nyelvkönyvek esetén is a régió legnagyobb választékát találhatják az érdeklődök! Angol nyelvhez például az Oxford Kiadó legnépszerűbb Project, vagy English File sorozatai ugyanúgy megvásárolhatóak, mint az MM Publications Kiadó Smart Junior, Get To the Top Revised Edition, vagy Traveller Plus sorozatai. De a németül tanulók is megtalálhatják a legnépszerűbb a Kon-Takt, Welttour Deutsch sorozatokat és természetesen a franciául, olaszul, spanyolul sőt még a japánul tanulók számára is kínál nyelvkönyveket, kurzus könyveket a Géniusz Könyváruház!

Ha esetleg a nagy rohanásban valaki nem tud betérni a Géniusz Könyváruház miskolci, vagy ózdi üzletébe, akkor sincs probléma: a www.geniusztankonyv.hu webáruházban is egy helyen megrendelhető mindegyik tankönyv és nyelvkönyv

geniusz_1.jpg

Szólj hozzá

tankönyv nyelvkönyv géniusz könyváruház